Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε πριν από 56 χρόνια από τον κύριο Ανδρέα Δημητρόπουλο.
ΓΡΑΦΕΙΑ 2

Ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε επιχείρηση στον τομέα των ενυδρείων, στην Ελλάδα. Είκοσι πέντε χρόνια πριν η Εταιρεία μεταβιβάστηκε στον Μάριο Δημητρόπουλο, γιο του ιδρυτή, υπό την ονομασία ‘’ OASIS aqua & pet’’ o οποίος ανέπτυξε την επιχείρηση, καθώς επίσης και τον επιχειρηματικό της κύκλο. Σήμερα, ανήκουμε στους μεγαλύτερους χονδρικούς πωλητές στον τομέα του ΡΕΤ στην Ελλάδα.


Αποκλειστικές συνεργασίες

Για προϊόντα για κατοικίδια συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τις εταιρείες Dr. Clauder’s ( Τροφές – σνακ – συμπληρώματα σκύλου-γάτας από την Γερμανία),  PRINCE & PRINCESS Grain Free premium ξηρά ΑΠΟΘΗΚΗ 4τροφή για σκύλους και γάτες , καθώς και υγρές τροφές), ALISUL ( FROST super premium, ASTRO premium, LEROY ξηρά τροφή για σκύλους και γάτες από την Βραζιλία),  CENNAMO (HT, PRESTIGE, GOLD BREEDER, DIAMANT τροφές για σκύλους και γάτες από την Ιταλία), BENELUX ( τροφές για πουλιά και τρωκτικά από το Βέλγιο), MPETS (αξεσουαρ για σκύλους και γατες. Επιπλέον συνεργαζόμαστε με πέντε σημαντικές Κινέζικες εταιρείες που διαθέτουν κλουβιά, σπιτάκια για σκύλους, κόκκαλα και άλλα αξεσουάρ για κατοικίδια.

 

Όσον αναφορά σε προϊόντα για ενυδρεία, έχουμε αποκλειστική συνεργασία με τις εταιρείες : RESUN ( ενυδρεία, εξοπλισμός, αξεσουάρ από την Κίνα) , BOYU( ενυδρεία, εξοπλισμός , αξεσουάρ από την Κίνα) , KAMIHATA ( Hikari τροφές για ψάρια από την ΙαπΑΠΟΘΗΚΗ 5ωνία), PRODAC ( τροφές και υλικά φιλτραρίσματος από την Ιταλία), DOHSE AQUARISTIC (ΗΟΒΒΥ προϊόντα ενυδρεία και ερπετά, DUPLA προϊόντα για θαλασσινά και φυτά από την Γερμανία), WATERLIFE ( φάρμακα, βελτιωτικά νερού από την Αγγλία), CARIB SEA ( θαλασσινά προϊόντα από την Αμερική).

 


Υπηρεσίες

ΓΡΑΦΕΙΑ 6Προμηθεύουμε την πλειοψηφία των καταστημάτων με είδη για κατοικίδια στην Ελλάδα, αγγίζοντας τον αριθμό των 500 πελατών σε μόνιμη βάση και πολλούς ακόμα περιστασιακά σε όλη την Ελλάδα.
Επιμένουμε στην ολοκληρωτική ικανοποίηση των πελατών με την καλύτερη και πιο αξιόπιστη εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές , χτίζοντας έτσι μόνιμες και μακροπρόθεσμες σχέσεις στην αγορά.


Εισαγωγές ζωντανών

ΕΝΥΔΡΕΙΑ 1 (2)Εισάγουμε τροπικά , θαλασσινά και ψάρια κρύου νερού, κοράλλια και φυτά, από όλο τον κόσμο, όπως την Σιγκαπούρη, το Ισραήλ, την Τσεχία, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα, την Ιταλία, διαθέτοντας κατάλληλες υποδομές και εγκαταστάσεις για να τα διατηρούμε και να τα διανέμουμε , διατηρώντας υψηλή ποιότητα.
Εισάγουμε επίσης πουλιά, τρωκτικά, ερπετά, από το Βέλγιο, την Ολλανδία , την Ιταλία και την Τσεχία.


Εξαγωγές

DSC01386AIRPHOTO 2Τελευταία επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας με εξαγωγές μας, σε χώρες όπως την Σερβία, την Βουλγαρία, και την Κύπρο.

 

 

 


 

Τα σχόλια είναι κλειστά.